05 mrt

Feed

Door: Danny Matthijs
1 year ago
Foto's uit het bericht van JH Splinter

Giveaway van 3 tickets en 6 drankbonnetjes voor Splintertime '18!

Om kans te maken:

- Tag in de comments minstens 2 vrienden die je wilt meenemen naar Splintertime om je 3 tickets en 6 ... See more

1 year ago

Het jh is open! ?

1 year ago
Splintertime '18

Vandaag zijn we 1 augustus en wie augustus zegt, zegt ook een beetje Splintertime.

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via https://tibbaa.com/order/qu7ybrcc9p?lang=en
of binnenkort aan de toog van ... See more

3 day open air event; €6 presale and €8 at the entrance Sunday: terrace, chill w/drinks. Free entrance   No need to buy a second ticket for Saturday when you\\'ve attended on Friday so don\\'t ... See more

1 year ago

Het jeugdhuis is open vanaf 21u!

1 year ago
Splintertime '18

Wist je al dat je sinds dit jaar ook je tickets voor Splintertime online kan kopen? Spread the word!
https://tibbaa.com/order/qu7ybrcc9p?lang=en

3 day open air event; Access during weekend = €6 presale, €5 when shared and €8 at the entrance Sunday: terrace, chill w/drinks. Free entrance   No need to buy a second ticket for Saturday ... See more

1 year ago

‘t Splinter gaat vanavond open om 20u!

1 year ago
Pilose

Another display of Form and Function's expertise, made by Pilose.
Behold him at Splintertime Open Air!

Made a new mixtape for the Berlin-based OECUS crew. Contains some upcoming and unreleased Form and Function tracks by Atis, Border One and Phara as well as some of my current and all timefavourite ... See more

1 year ago

Het jeugdhuis is open!

1 year ago

Geen zin om nat te worden?! Wij zenden het binnen uit ?!!
Pintjes aan €1! ⚽️⚽️⚽️

1 year ago

Zaat na de voetbal? Geen probleem! Int JH ist dikke boit ?!

« 2 of 7 »
Reageer…
05 mrt

Nieuwsbrief 2018 de donkere dagen

Door: Danny Matthijs

Beste Splinterfans,

Ook in de eerste maanden van 2018 heeft de medewerkerscrew niet stilgezeten. Na de grote opkuis – met onder andere een opgeknapte toog en een vernieuwde DJbooth – stonden onze medewerkers weer met veel enthousiasme klaar om jullie te ontvangen. De voorbije weekends was er dan ook altijd wel iets te beleven in het jeugdhuis, van een gemoedelijke caféavond tot fuiven waar je je beste dansbenen kon bovenhalen.

De bruinecaféavond bleek de ideale gelegenheid om bij te praten, om een wedstrijdje kickeren te spelen of om gewoon gezellig met een frisse pint in de hand aan de toog te hangen. Voor herhaling vatbaar? Vast en zeker.

Tijdens de Foute Fluo Flugel Fuif werd het jeugdhuis ondergedompeld in 50 tinten fluo en mensen met beschilderde gezichten bevolkten de dansvloer. Voor de gelegenheid was het volledige plafond bedekt met fluogekleurde ballonnen. Sommigen hadden hun beste versie van een 80s-sportoutfit aangetrokken terwijl anderen rondfladderden in een fluoroze tutu. Dankzij Flugelshotjes, foute classics en carnavalsmuziek zat de ambiance er al vroeg op de avond goed in.


Het laatste weekend van februari werd opgevrolijkt door REEFKEEF. DJ’s van dienst waren Brooks, Perre, Senza Nome en Telectric. Op de tonen van hun platen vertoefden we even in een ware technowereld.

Voor de komende maanden hebben we nog meer van al dat leuks voor jullie in petto. Vergeet bijvoorbeeld onze Splinter Sessions niet te noteren in jullie agenda!

We hopen jullie snel terug te zien in ons jeugdhuis!

De medewerkers

Zin in meer?
Bezoek onze website www.jhsplinter.be, like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze evenementen of kom ons op vrijdag- of op zaterdagavond verblijden met jullie gezelschap.

Reageer…
06 dec

Nieuwsbrief 2017

Door: Danny Matthijs

Liefste Splintertjes,

Aan allen die aanwezig waren op Splinter-time: proficiat! Ook deze editie was weer eentje om nooit te vergeten. Jullie hebben er maar liefst (invullen) vaten en (invullen wat er nog gezopen is geweest dat weekend) doorgejaagd… van een geslaagd zuipweekend gesproken!

We kunnen wel zeggen dat we ons werkjaar met een knaller beëindigd hebben, om dan weer met volle moed te starten. Dit deden we met onze Vinyl-Night, waar we jullie plaatjes draaiden tot een stuk in de nacht. Het werd een gezellige avond op de deuntjes van uitéénlopende genres.

Onze vinyl-night werd opgevolgd door een heftige punkrock avond met Green Day coverband ‘St. Jimmy’s’ en Noorse punkband ‘Forgetaboutit’. Af en toe iemand door de lucht zien vliegen was dan ook niet abnormaal. Twee dingen hebben we die avond wel bewezen: punk’s not dead en Noren kunnen er wat van… amai!

Oktober is de maand van … Horror! Met opnieuw een vrijdag de 13e werd het JH omgetoverd tot een waar spookhuis! Who- ha- ha! Films als ‘Friday The 13th’ en ‘Annabelle’ verschenen op het witte doek. Oktober sloten wij af met een knaller van formaat genaamd: PRE-HALLOWEEN-PARTY. De bloedigste coctails werden geserveerd, gecombineerd met beats van onze duivels achter hun DJ-altaar.

November hebben we ingezet met, jawel, de welgekende ‘Rossn B-day Bash III’. Vier geniale bands gaven het beste vanzichzelf en we moeten eerlijk toegeven: jullie waren niet alleen talrijk aanwezig, jullie waren gewoon FAN-TAS-TISCH! Bedankt.

Ook dit jaar zijn we trots om te mogen verkondigen dat er weer heel wat nieuwe gezichten achter onze toog zullen verschijnen, een frisse, nieuwe en vooral geëngageerde groep jongeren heeft de weg naar onze medewerkersgroep gevonden en dat kunnen we alleen maar toejuichen!

Na een succesvol en vooral plezant werkjaar willen we toch ook ons oude bestuur bedanken voor de inspanningen die zij leverden. Jitse en Sven blijven ons team versterken en zullen de fakkel doorgeven aan Alessandro die de titel van voorzitter zal dragen en Thomas die de taak als ondervoorzitter op zich genomen heeft.

Wij kijken alvast uit naar het komende werkjaar en heten jullie van harte welkom op onze maandelijkse evenementen. Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Be there or be square!

Cheers!
Het Splinter-team

Reageer…
13 okt

Uitkijken naar het najaar

Door: Sven

Na een spetterende editie van Splintertime XL en een korte pauze is het weer tijd om er vol in te vliegen!
Wij, en hopelijk jullie ook, kijken uit naar wat het najaar te bieden heeft.
Denk maar aan het Halloween-feestje, Splinterklaas en ons knallend eindejaarsfeest!
Dit is nog maar een deel van de koek, check onze activiteiten kalender voor verdere evenementen.

Cheers!

Reageer…
05 jan

2016

Door: Sven

Hello!

Iedereen goed bekomen van de jaarsverandering (en het bijhorende feestje ;) )?

Ook JH Splinter is stillaan aan het bekomen van één van de beste oudejaarsfeesten ooit! Het jeugdhuis is weer eens proper geraakt en de frigo’s terug gevuld.

2016, het lijkt een jaar als alle anderen, maar niets is minder waar. Toch niet voor Jeugdhuis Splinter.

In 2016 viert jouw geliefde JH zijn 25(!!!) jarig bestaan. Al 25 jaar lang zetten de jongeren van Roosdaal zich vrijwillig in om jullie een toffe tijd te geven. Om jullie een plek te geven waar iedereen vrij is om zich te amuseren, zich thuis te voelen of zelf met strakke ideeën af te komen.

25 Jaar lang zotte fuiven, zalige optredens, heerlijke speciale bieren, gezellige avonden, spannende kicker matchkes, gevloek op katers, … De lijst is eindeloos.

Dit jaar maken we er een echte feest jaar van, regelmatig zullen er speciale activiteiten aangekondigd worden die volledig in het teken van 25 jaar jeugdhuis Splinter zullen staan.

Kers op taart dit jaar wordt onze Splinter Time, wij tellen alvast af, want van wat ik ondertussen al gezien en gehoord heb beloofd het een top editie te worden!

Ik kan eindeloos blijven doorgaan over wat we allemaal gaan uitsteken dit jaar en hoe leuk het is om met al mijn vrienden dit jeugdhuis recht te houden, maar uiteindelijk kan ik jullie allemaal maar één ding aanraden, en dat is dat je er gewoon zelf ooggetuige van moet zijn. Kom gewoon eens langs, iedereen is welkom! Zit je met vragen of heb je leuke ideeën, aarzel niet om mij eens aan te spreken in het jeugdhuis of stuur me een mailtje.

Yours Truly,
de Voorzitter van JH Splinter
Nick

Reageer…
  • Probleem bij het ophalen van activiteiten. Herlaad de pagina.