04 feb

Vandalisme; even uw aandacht!

Door: webmaster

Tot onze spijt hebben we vernomen dat er opnieuw vandalisme plaatsgevonden heeft rondom het jeugdhuis. Wij als bestuur van JH Splinter betreuren dit ten zeerste.

Naar aanleiding van eerdere incidenten werden er, in samenspraak met de gemeente Roosdaal, strikte regels opgesteld. Het JH dient steeds betreden te worden langs de Kristus Koninglaan. Het is dan ook verboden om over de afsluiting te kruipen. Daarnaast vragen we om bij het toekomen en verlaten van het jeugdhuis, ook de rust in de straten van Strijtem te bewaren. Dit betekent geen lawaai of vandalisme van enige soort.

Het is belangrijk te beseffen dat ons JH gelegen is op een unieke, sfeervolle locatie. Om dit zo te houden moeten wij allen proberen deze vriendschappelijke sfeer ook uit te dragen naar de buren en ook hun aanwezigheid respecteren.

Ben je als bezoeker getuige van vandalisme in het jeugdhuis of in de buurt van het jeugdhuis, aarzel dan zeker niet om dit te melden aan de verantwoordelijke van die avond of iemand van het bestuur. Het zou een spijtige zaak zijn indien het gedrag van bepaalde individuen, consequenties zou hebben voor de toekomst van JH Splinter.