Splintertime

EXTRA INFO

INGANG

Het tonen van de identiteitskaart (of rijbewijs) is verplicht aan de ingang. Indien u dit weigert of geen geldig identiteitsbewijs hebt, wordt u beschouwd als een min zestienjarige waardoor u geen alcoholische dranken kan krijgen.
Hier krijg je een bandje van +16 of +18. Dit is verplicht te tonen aan de bar.

 

TOEGANGSBEWIJS

Toegang tot de evenementensite kan alleen worden verleend als u in het bezit bent van een geldig ticket of polsbandje. De geldige tickets zijn verkrijgbaar via de website of op de facebook pagina. Na aankoop kunnen tickets niet worden terugbetaald. De organisatie beveelt aan om enkel tickets te kopen via onze website en facebook pagina.
Polsbandjes kunnen in voorverkkoop gekocht worden bij de medewerkers van Jeugdhuis Splinter of in het café van Jeugdhuis Splinter.

Elk bewijs van onregelmatigheden zoals, poging tot, gebruik van valse toegangsbewijzen en polsbandjesfraude, wordt aan de politie gemeld.

De tickets kunnen gescand worden vanop de gsm. Je hoeft dus niet alle tickets te printen.

 

DRANKBONENTJES

De drankbonnetjes kunnen enkel cash betaald worden.
De aangekochte drankbonnetjes kunnen niet terugbetaald worden!

 

OPENINGSUREN

Het festivalterrein is open op vrijdag en zaterdag vanaf de aangegeven uren op de facebookevenementen pagina. Meer info volgt.

 

PARKING

Er is voldoende gratis parking voorzien aan het evenement. Meer info volgt.

 

NUL DRUGS TOLERANTIE

We hanteren een nultolerantiebeleid voor drugs. Het gebruik of bezit van drugs op onze terreinen is verboden. Wanneer de organisatie overtredingen constateert kan de dader worden overgedragen aan de politie. Ook is het verboden om te dealen op het festival terrein.

 

ALCOHOLISCHE DRANKEN

Vanaf 16 jaar mag bier gedronken worden.
Vanaf 18 mag je alle drank die geschonken word drinken.

Het FOD heeft het recht om controles uit tevoeren. De boetes kunnen uitlopen van € 150 tot € 18000.

Eveneens niet toegelaten op de evenementensite: eigen drank, glas, flessen, blikjes drank.

Bij een glaasje te veel op: laat de auto staan en laat je rijden, spreek af wie BOB is.

De politie kan ten alle tijden alcohol en/of drugscontroles uitvoeren.

 

PRIVACYWET IN VERBAND MET FILMEN

Door het betreden van het terrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van consumenten of het bestrijden van misdrijven/misdaden

 

RUGZAKKEN EN TASSEN

Laat rugzakken en grote handtassen thuis.
Toegang tot de evenementensite kan geweigerd worden indien u uw rugzak weigert te laten controleren.

 

OORDOPJES

Bescherm je oren tijdens het festival! We verdelen gratis oordopjes van de CM aan de inkom, bonnetjesstand en de toog binnen.

 

LOST & FOUND

Indien u iets verloren bent, of iets gevonden hebt op het festival terrein kan je naar de stand van de bonnetjes verkoop gaan en dit melden. Na het event kan u contact opnemen met de organisatie via de facebook pagina of via het email adres jeugdhuissplinter@gmail.com om te controleren of we uw spullen hebben gevonden.

    Warning: file_get_contents(http://...@jhsplinter.be&pagelength=5&sort=date%20asc&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /customers/b/3/f/jhsplinter.be/httpd.www/wp-content/themes/jhsplinter2013/uit-events.php on line 4
  • Probleem bij het ophalen van activiteiten. Herlaad de pagina.