Splintertime

FAQ

WAAR (en wanneer) IS DA FEESTJE?

Het festivalterrein is open op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus.

BETAALMETHODES

Je kan aan de kassa met cash, bankkaart of via payconiq je bonnetjes voor vrijdag en zaterdag aankopen. De bonnetjes zijn beide dagen geldig. Drank en eten kan je aankopen met dezelfde bonnetjes. 

De aangekochte drankbonnetjes kunnen niet terugbetaald worden.

HONGER EN DORST

ETEN

Jullie eigen lunchpakket en drank is helaas niet welkom op de festivalsite. Maar niet getreurd! Zoals elk jaar voorzien wij goeie hamburgerkes

DRANK

Spreek op voorhand af wie BOB is. Een glaasje te veel? Dan laat je best de auto staan!
De politie kan ten alle tijden alcohol en/of drugscontroles uitvoeren.

Ons alcoholbeleid volgt de richtlijnen en wetgeving van de belgische overheid. Het is verboden om alcohol te schenken aan jongeren onder de 16 jaar. Sterke dranken zijn verboden onder de 18 jaar. Vergeet zeker je identiteitskaart niet! Bij geen geldig bewijs van leeftijd krijg je geen alcoholische dranken. 

 

INGANG EN PARKING

Splintertime is enkel toegankelijk via Kristus Koninglaan.

Er is voldoende gratis parking voorzien aan het evenement.
Fietsenstelling is voorzien aan de ingang van het festivalterrein.

AFTERMOVIE EN FOTO’S

Zoals jullie zijn doen wij elk jaar ons uiterst best om leuke foto’s en een coole aftermovie te hebben. Dit jaar zal er opnieuw gefilmd en gefotografeerd worden. Lachen is de boodschap!
Door het betreden van het terrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats.

 

RUGZAKKEN EN TASSEN

Laat rugzakken en grote handtassen thuis. Er zijn geen lockers voorzien op het festivalterrein.
Toegang tot de evenementensite kan geweigerd worden indien u uw rugzak weigert te laten controleren.

 

DENK AAN JE OREN

Wij doen er alles aan om het volume aanvaardbaar te houden, maar bescherm je oren tijdens het festival! We verdelen gratis oordopjes van de CM en Odisee aan de inkom en de bonnetjes.

PROMO REGELS

Je mag je flyers en ander promomateriaal aan de inkom, bonnetjes en toog leggen. Op het einde van het festival vragen we wel om de overschot terug mee te nemen. Indien er nog plek is aan de herras hekken kan je jouw affiches daarop bevestigen. Wens je hiernaast ook een promostunt op het festival, mag je altijd een mailtje sturen naar info@jeugdhuissplinter.com.

LOST & FOUND

Iets verloren? Stuur een mailtje naar jeugdhuissplinter@gmail.com.

Tot op Splintertime!
Het Splinter team