06 jun

Inschrijvingen voor Gotcha! zijn geopend

Door: webmaster

Het is weer zover, de zomer is aangebroken en daarmee ook een nieuwe editie van Gotcha!

Wie het concept al kent kan gerust doorklikken naar de pagina om zich in te schrijven. Maar voor de nieuwkomers, hier nog eens een beknopte samenvatting van het spel.

Gotcha! is een spel waar ieder voor zich het zo lang mogelijk probeert uit te houden in ware maffia-stijl. Wanneer het spel start, zal je van je opdrachtgever een target toegewezen krijgen. Die persoon moet jij dan zien om te leggen d.m.v. wat water (spuitjes, waterpistool, emmer, … het mag allemaal); weliswaar zonder dat iemand anders het ziet. Het is daarom ook noodzakelijk dat niemand weet wie je target is, of zelfs dat je meedoet. Zoals je nu wellicht inziet, val je zelf ook ten prooi aan iemand anders. Diegene die het langst in leven blijft, wint het spel.

Natuurlijk zijn er een paar regels opdat iedereen zich kan amuseren. Als je bv. 2 weken niemand weet te vermoorden, dan word je vogelvrij verklaard. Dit houdt in dat elke deelnemer weet dat jij meedoet en je bovendien ook nog eens mag vermoorden, naast hun oorspronkelijke target. Uiteraard kan je ook van die vogelvrije status af raken door zelf iemand naar het hiernamaals te sturen. Slaag je daar niet in, en heb je gedurende 4 weken geen vooruitgang geboekt, dan zal je opdrachtgever je eigenhandig ombrengen en lig je eruit.

Ook bij deze editie zijn er verschillende prijzen te winnen:

  • De absolute winnaar
  • Meeste kills op zijn kerfstok
  • Kortste opdracht
  • Langst vogelvrij geweest
  • Troostprijs voor diegene die het eerst op het kerkhof belandde

Als je wil meedoen, zorg dan dat je voor 1 juli bent ingeschreven. Let wel, een lidkaart van het jeugdhuis is verplicht.

Plezier verzekerd!