06 dec

Nieuwsbrief 2017

Door: webmaster

Liefste Splintertjes,

Aan allen die aanwezig waren op Splinter-time: proficiat! Ook deze editie was weer eentje om nooit te vergeten. Jullie hebben er maar liefst (invullen) vaten en (invullen wat er nog gezopen is geweest dat weekend) doorgejaagd… van een geslaagd zuipweekend gesproken!

We kunnen wel zeggen dat we ons werkjaar met een knaller beëindigd hebben, om dan weer met volle moed te starten. Dit deden we met onze Vinyl-Night, waar we jullie plaatjes draaiden tot een stuk in de nacht. Het werd een gezellige avond op de deuntjes van uitéénlopende genres.

Onze vinyl-night werd opgevolgd door een heftige punkrock avond met Green Day coverband ‘St. Jimmy’s’ en Noorse punkband ‘Forgetaboutit’. Af en toe iemand door de lucht zien vliegen was dan ook niet abnormaal. Twee dingen hebben we die avond wel bewezen: punk’s not dead en Noren kunnen er wat van… amai!

Oktober is de maand van … Horror! Met opnieuw een vrijdag de 13e werd het JH omgetoverd tot een waar spookhuis! Who- ha- ha! Films als ‘Friday The 13th’ en ‘Annabelle’ verschenen op het witte doek. Oktober sloten wij af met een knaller van formaat genaamd: PRE-HALLOWEEN-PARTY. De bloedigste coctails werden geserveerd, gecombineerd met beats van onze duivels achter hun DJ-altaar.

November hebben we ingezet met, jawel, de welgekende ‘Rossn B-day Bash III’. Vier geniale bands gaven het beste vanzichzelf en we moeten eerlijk toegeven: jullie waren niet alleen talrijk aanwezig, jullie waren gewoon FAN-TAS-TISCH! Bedankt.

Ook dit jaar zijn we trots om te mogen verkondigen dat er weer heel wat nieuwe gezichten achter onze toog zullen verschijnen, een frisse, nieuwe en vooral geëngageerde groep jongeren heeft de weg naar onze medewerkersgroep gevonden en dat kunnen we alleen maar toejuichen!

Na een succesvol en vooral plezant werkjaar willen we toch ook ons oude bestuur bedanken voor de inspanningen die zij leverden. Jitse en Sven blijven ons team versterken en zullen de fakkel doorgeven aan Alessandro die de titel van voorzitter zal dragen en Thomas die de taak als ondervoorzitter op zich genomen heeft.

Wij kijken alvast uit naar het komende werkjaar en heten jullie van harte welkom op onze maandelijkse evenementen. Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Be there or be square!

Cheers!
Het Splinter-team