05 mrt

Nieuwsbrief 2018 de donkere dagen

Door: webmaster

Beste Splinterfans,

Ook in de eerste maanden van 2018 heeft de medewerkerscrew niet stilgezeten. Na de grote opkuis – met onder andere een opgeknapte toog en een vernieuwde DJbooth – stonden onze medewerkers weer met veel enthousiasme klaar om jullie te ontvangen. De voorbije weekends was er dan ook altijd wel iets te beleven in het jeugdhuis, van een gemoedelijke caféavond tot fuiven waar je je beste dansbenen kon bovenhalen.

De bruinecaféavond bleek de ideale gelegenheid om bij te praten, om een wedstrijdje kickeren te spelen of om gewoon gezellig met een frisse pint in de hand aan de toog te hangen. Voor herhaling vatbaar? Vast en zeker.

Tijdens de Foute Fluo Flugel Fuif werd het jeugdhuis ondergedompeld in 50 tinten fluo en mensen met beschilderde gezichten bevolkten de dansvloer. Voor de gelegenheid was het volledige plafond bedekt met fluogekleurde ballonnen. Sommigen hadden hun beste versie van een 80s-sportoutfit aangetrokken terwijl anderen rondfladderden in een fluoroze tutu. Dankzij Flugelshotjes, foute classics en carnavalsmuziek zat de ambiance er al vroeg op de avond goed in.


Het laatste weekend van februari werd opgevrolijkt door REEFKEEF. DJ’s van dienst waren Brooks, Perre, Senza Nome en Telectric. Op de tonen van hun platen vertoefden we even in een ware technowereld.

Voor de komende maanden hebben we nog meer van al dat leuks voor jullie in petto. Vergeet bijvoorbeeld onze Splinter Sessions niet te noteren in jullie agenda!

We hopen jullie snel terug te zien in ons jeugdhuis!

De medewerkers

Zin in meer?
Bezoek onze website www.jhsplinter.be, like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze evenementen of kom ons op vrijdag- of op zaterdagavond verblijden met jullie gezelschap.